El nostre primer llibre!

Ja tenim aquí el llibre de viatges “Del polze, la terra” fet per Oriol Ràfols Grifell que, de fet, és qui l’ha editat i escriu aquesta entrada xD.

Com que s’explica en el blog de l’escriptor, i com que de fer soc jo, copio el post que vaig escriure-hi:

Com explico en aquesta pàgina, el llibre va del viatge en autoestop que vaig fer fa temps des d’Itàlia fins a la Xina. De fet, el viatge va ser més llarg (vaig acabar a Kuala Lumpur), però al llibre només hi he posat aquest tros:

El vaig acabar d’escriure fa uns tres anys, des de llavors havia estat al calaix. Però em feia ràbia que una cosa on hi vaig invertir tantes energies no sortís a la llum, així que em vaig dir, ja que ningú m’ho publica, i com que els editorials d’autoedició són un robatori, doncs faig l’editorial jo. M’ha costat un munt de feina, merdes burocràtiques, aprendre a fer anar programes de disseny, trobar una bona impremta, mil coses que ara em deixo i tota la part de disseny del logotip i la portada, que no hauria pogut fer mai sense l’Aliaksandra Smirnova (ssscha) que, a part de ser la millor amiga del món, té un do especial per les arts visuals.

Ara en tinc 150 còpies per vendre.

A l’anunciar-ho al twitter, no sé massa bé per què, el llibre va cridar l’atenció de l’Enric Vila, i em va convidar al seu programa. Va ser una hora on l’Enric se’m va menjar amb patatones i vaig sentir-me molt nerviós, però una mica ja m’imaginava que podia anar així. Que la primera entrevista d’un escriptor novell sigui amb una bèstia d’aquesta mena no sé si és el camí més natural, però en tot cas ara em sento que ja podria anar a qualsevol banda.

El Bar del Rick

Pels que llegeixin el llibre, he creat aquesta pàgina per posar-hi fotografies dels llocs i les persones que surten al llibre. Les aniré posant mica en mica.

Pels que no el tingueu i el volgueu llegir, el podeu comprar a la web de l’Editorial Magnetar. El llibre és de moment a les llibreries Calders, LaInexplicable i Altaïr de Barcelona. D’aquí poc, espero poder fer una presentació a Vilanova i la Geltrú, on també el podreu trobar.

Espero que en gaudiu!

Us recordem que, malgrat que la publicació tècnicament és una autoedició, hem creat aquest editorial per tal de seguir publicant. Ja hem començat a traduir una obra estrangera i esperem amb delit de rebre els vostres originals.

Salut i magnetisme!

I fins a la propera!

Cart
Your cart is currently empty.